Vastaava työnjohtaja

Oletko rakentamassa tai suunnittelemassa omakotitaloa? Lain mukaan tarvitset vastaavan työnjohtajan, eli vastaavan mestarin.

Vastaava työnjohtaja varmistaa rakennustyön laadukkaan kokonaistoteutuksen.

Hän huolehtii, että rakennustyö toteutetaan tarvittavin luvin ja rakentaminen tapahtuu säännösten, määräysten ja hyvän rakennustavan mukaisesti.

Rakennustyön aluksi vastaava työnjohtaja huolehtii tarvittavat ilmoitukset rakennusvalvontaviranomaiselle sekä työmaalla tarkastusasiakirjojen ajantasaisuudesta.

Rakentamisen aikana vastaava työnjohtaja auttaa rakentajaa teknisissä asioissa, valvoo toteutusta ja on ennen kaikkea rakentajan luottohenkilö, johon voi olla aina yhteydessä.

Vastaava työnjohtaja kannattaa valita aina itse ja huolellisesti, vaikka kyseessä olisikin valmis talopaketti.

Mistä tunnistan hyvän vastaavan työnjohtajan?

Jokainen rakennusprojekti on erilainen; vastaavan työnjohtajan tehtävät sovitaankin erikseen jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Projektista riippumatta hyvän vastaavan työnjohtajan kuitenkin tunnistaa tietyistä tunnusmerkeistä.

Hyvän vastaavan työnjohtajan tunnusmerkit:

  • On kunnan rakennusviranomaisen hyväksymä
  • On aina tavoitettavissa
  • Omaa hyvät vuorovaikutustaidot
  • Ohjaa urakoitsijaa ja asiakasta oikeaan suuntaan
  • Omaa useita suosittelijoita ja referenssejä

Luotettava vastaava työnjohtaja jo vuodesta 2011

Valitessasi meidät vastaavaksi työnjohtajaksi teet luotettavan ja turvallisen päätöksen: laajan osaamisemme ja pitkän kokemuksemme lisäksi kaikki palvelumme on luonnollisesti vastuuvakuutettua.

Vaikka toimimme pääasiassa Etelä-Karjalan alueella, kohteesi muu sijainti ei ole este – olemme toteuttaneet useita projekteja myös Etelä-Karjalan ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä
Lauri Pellinen - Enrak Oy

Lauri Pellinen

Toimitusjohtaja

050 411 3439
lauri.pellinen@enrak.fi

Pienrakentamisen suunnittelupalvelut, luvat ja todistukset.

Suunnittelupalvelumme kattavat kaikki rakentamisen teknisen suunnittelun osa-alueet; toimimme halutessasi projektisi kokonaisvaltaisena teknisenä suunnittelijana tai voimme vastata vain tietystä osa-alueesta.

Toteutamme kattavat rakennustyöt sekä vastaavan työnjohdon palvelut Etelä-Karjalan alueella. Rakentamisen suunnittelussa toimimme apunasi rakennusprojektin sijainnista riippumatta!