Rakennuslupahakemus

Kaikkeen uudisrakentamiseen ja vaativaan saneeraushankkeisiin tarvitaan aina rakennuslupa. Rakennuslupahakemus ja muut lupa-asiakirjat ovat haastava kokonaisuus, jossa asiakas useimmiten luottaa meidän ammattitaitoomme.

Onnistunut rakennuslupaprosessi on tiivistä yhteistyötä paikallisten rakennusvalvonnan viranomaisten kanssa.

Mitä aiemmin rakennuslupaprosessi saadaan alulle, sitä parempi! Yleinen käytäntö on, että toimimme myös asiakkaamme pääsuunnittelijana, jolloin lupaprosessi on osa palvelukokonaisuuttamme ja jatkuva kommunikaatiomme viranomaisten kanssa sujuvoittaa rakennusluvan saamista.

Esimerkkisisältö omakotitalon rakennuslupahakemuksesta

  • Rakennuslupahakemus
  • Todistus rakennuspaikan hallinnasta
  • Pääpiirustukset
  • Luva ja lausunnot
  • Rakennushankeilmoitus
  • Ilmoitus työnjohtajista
  • Energiaselvitys

“Rakennuksen rakentamiseen on oltava rakennuslupa. Rakennuslupa tarvitaan myös sellaiseen korjaus- ja muutostyöhön, joka on verrattavissa rakentamiseen, sekä rakennuksen laajentamiseen tai sen kerrosalaan laskettavan tilan lisäämiseen.”

Maankäyttö- ja rakennuslaki – 18. luku – 125 §

Olemme rakennusalan lupien kokenut ja luotettava asiantuntija

Jos rakennusluvan hakeminen yhtään epäilyttää, sen hakeminen kannattaa antaa lähes aina ammattilaisen vastuulle, sillä meidän näpeissä luvanhaku sujuvoituu moninkertaisesti.

Ota yhteyttä meihin, kun haluat varmistaa rakennuslupaprosessin sujuvan mahdollisimman jouhevasti ja 100%:sesti voimassa olevien vaatimusten ja asetusten mukaisesti.

Lauri Pellinen - Enrak Oy

Lauri Pellinen

Toimitusjohtaja

050 411 3439
lauri.pellinen@enrak.fi

Pienrakentamisen suunnittelupalvelut, luvat ja todistukset.

Suunnittelupalvelumme kattavat kaikki rakentamisen teknisen suunnittelun osa-alueet; toimimme halutessasi projektisi kokonaisvaltaisena teknisenä suunnittelijana tai voimme vastata vain tietystä osa-alueesta.

Toteutamme kattavat rakennustyöt sekä vastaavan työnjohdon palvelut Etelä-Karjalan alueella. Rakentamisen suunnittelussa toimimme apunasi rakennusprojektin sijainnista riippumatta!