LVI-suunnittelu

Pientalon laadukas LVI-suunnittelu luo puhtaan sisäilman myötä edellytykset terveelliselle asumiselle. Laadukas LVI-suunnitelma tuo asumisviihtyvyyden lisäksi myös taloudellista säästöä ja pienentää talon hiilijalanjälkeä.

LVI-suunnittelu alkaa aina asiakkaasta

Lähtötietojen tarkka selvittäminen ja asiakkaan toiveiden sekä tarpeiden huomioiminen on LVI-suunnittelun tärkein vaihe. Kun tavoitteina ovat asukkaiden hyvinvointi ja laadukas asuminen, tämän vaiheen merkitys nousee arvoon arvaamattomaan. Kun tavoitteet ovat selvät, on aika kääriä hihat!

Varsinainen LVI-suunnittelu perustuu jatkuvaan vuoropuheluun ja tiiviiseen kanssakäymiseen asiakkaan sekä rakennusprojektin eri sidosryhmien kanssa. Tiesithän, että voimme toteuttaa LVI-suunnitelman joko perinteisenä tai 3D-suunnitelmana?

Mitä LVI-suunnittelumme sisältää?

  • Lämmitys ja lämmönjako
  • Vesi ja viemäri
  • Ilmanvaihto
  • Lämpöhäviölaskelmat
  • Sade- ja jätevesisuunnitelma

Pientaloja rakennettaessa laki maankäyttö- ja rakennuslain muuttamisesta velvoittaa rakennushankkeeseen ryhtyvän palkkaamaan LVI-suunnittelijan.

Pientalojen luotettava LVI-suunnittelija

Meillä on jo lähes vuosikymmenen kokemus pientalojen LVI-suunnittelusta niin Etelä-Karjalassa kuin myös muualla Suomessa. Kuuntelemme lähtötiedot tarkkaan ja tuotamme heille vastuullisen LVI-suunnitelman huomioiden asiakkaan tarpeet, energiatehokkuuden sekä budjetin.

Ota yhteyttä meihin ja kerromme lisää LVI-suunnittelun prosessista kokonaisuudessaan sekä LVI-suunnitelman eri sisällöistä.

Lauri Pellinen - Enrak Oy

Lauri Pellinen

Toimitusjohtaja

050 411 3439
lauri.pellinen@enrak.fi

Pienrakentamisen suunnittelupalvelut, luvat ja todistukset.

Suunnittelupalvelumme kattavat kaikki rakentamisen teknisen suunnittelun osa-alueet; toimimme halutessasi projektisi kokonaisvaltaisena teknisenä suunnittelijana tai voimme vastata vain tietystä osa-alueesta.

Toteutamme kattavat rakennustyöt sekä vastaavan työnjohdon palvelut Etelä-Karjalan alueella. Rakentamisen suunnittelussa toimimme apunasi rakennusprojektin sijainnista riippumatta!